درمان زخم دیابتی پا : کلینیک الوزخم ، مرجع و راهنمای درمان زخم در تهران و سایر شهرستانها می باشد.
خوشبختانه در دنياي امروز راه هاي بسيار زيادي براي درمان زخم پاي ديابتي اختراع و استفاده شده است . ما در اينجا به راه هايي كه در حال حاضر استفاده ميشود اشاره ميكنيم .
روش های درمان زخم دیابتی پا

- دبريدمان : برداشتن بافت نكروز (بافت مُرده ) از روي زخم كه روش هاي مختلفي دارد كه دراينجا به صورت تيتر وار به نام آنها بسنده كرده و در مبحث دبريدمان مفصل به آن ميپردازيم :
- دبريدمان اتوليكيك
- دبريدمان آنزيماتيك
- دبريدمان مكانيكي
- دبريدمان جراحي
- دبريدمان شيميايي
- كنترل عفونت : كنترل عفونت نيازمند تشخيص درستي از ميزان عفونت موجود در زخم است كه با انجام آزمايشات به آن دست پيدا ميكنيم . بعد از تشخيص عفونت حتما بيمار را به يك متخصص عفوني ارجاع ميدهيم جهت مصرف آنتي بيوتيك هاي مناسب . روش ديگر كنترل عفونت شست و شوي مناسب زخم و پا كردن بستر زخم از باكتري ها و ميكروارگانيسم هاي داخل بستر زخم است .
- برقراري جريان خون مناسب : زخم هاي ديابتي از هر نوعي كه باشند ، براي ترميم نياز به جريان خون مناسب دارند ، در ديابتي ها اين اختلال شديدا مشهود است و با درمان اختلال خونرساني ٥٠٪ از راه را رفته ايم . براي اين كار بيمار را به يك متخصص جراح عروق معرفي ميكنيم . متخصص جراح عروق با يك بررسي غير تهاجمي (سونرگرافي داپلر ، اسكن و … ) قادر به تشخيص گرفتي عروقي ميباشد و اگر گرفتي شديد نباشد توسط دارو و در صورت شديد بودن با آنژيوگرافي اختلال عروقي رو برطرف ميكنند .
- بي حركت نگه داشتن عضو و Off Loading : در درمان زخم پاي ديابتي برداشتن فشار از محل زخم بسيار مهم است كه اين كار را معمولا با ابزار و كفش هاي آماده Off Loading , TCC انجام ميدهيم .
- پانسمان مناسب : پانسمان مناسب پانسماني است كه علاوه براينكه رطوبت مناسب زخم را بالانس نگه ميدارد ، بتواند از ورود ميكروارگانيسم ها به زخم جلوگيري كند .